ua en ru

В Одеській області виявили партію контрабандних сигарет на понад 1,4 млн гривень

В Одеській області виявили партію контрабандних сигарет на понад 1,4 млн гривень Фото: прикордонники (УНІАН)

Виявлені блоки Marlboro і Camel з українськими акцизними марками

В Одеській області прикордонники спільно з митниками виявили партію контрабандних сигарет на понад 1,4 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба Держприкордонслужби.

"Вчора в Одеській області, за інформацією оперативних підрозділів Південного регіонального управління, співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками ДФС виявили велику партію контрабандних сигарет", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, при проведенні поглибленого огляду контейнера, який слідував з вантажем "вугілля для мангалу" з України в Ізраїль, була виявлена партія незадекларованих підакцизних товарів на загальну суму понад 1,4 млн гривень.

В Одеській області виявили партію контрабандних сигарет на понад 1,4 млн гривеньВ Одеській області виявили партію контрабандних сигарет на понад 1,4 млн гривеньВ Одеській області виявили партію контрабандних сигарет на понад 1,4 млн гривеньВ Одеській області виявили партію контрабандних сигарет на понад 1,4 млн гривень

Фото: виявлена партія контрабандних сигарет (dpsu.gov.ua)

Так, блоки сигарет Marlboro, Marlboro Gold і Camel з українськими акцизними марками перебували всередині одноразових грилів, які були прикриті брикетами деревного вугілля.

В Одеській області виявили партію контрабандних сигарет на понад 1,4 млн гривеньВ Одеській області виявили партію контрабандних сигарет на понад 1,4 млн гривеньВ Одеській області виявили партію контрабандних сигарет на понад 1,4 млн гривень

Фото: виявлена партія контрабандних сигарет (dpsu.gov.ua)

Наголошується, що до огляду контейнера залучалися службові собаки і використовувалися технічні засоби, зокрема скануюча система Rapiscan. В результаті, у контейнері було виявлено 48 тис. пачок контрабандних сигарет. Проводиться перевірка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на кордоні з Польщею українські прикордонники виявили газовий балон з понад 20 кілограм бурштину.