ua en ru

В Одеській області у місцевого мешканця вилучили арсенал зброї та боєприпасів

В Одеській області у місцевого мешканця вилучили арсенал зброї та боєприпасів Фото: прокуратура (screenshot(google-maps)

Наразі зброю та боєприпаси направлено на експертизу

В Одеській області у мешканця смт Миколаївка правоохоронці вилучили арсенал зброї та боєприпасів. Про це йдеться у повідомленні прес-служби прокуратури Одеської області у Facebook.

Як зазначається, правоохоронці в рамках розслідування кримінального провадження за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) провели санкціоновані обшуки у мешканця смт Миколаївка. У ході обшуків правоохоронці вилучили пістолет травматичної дії, майже 320 набоїв та набій до гранатомету.

Наразі зброю та боєприпаси направлено на експертизу.

НА ОДЕЩИНІ ПРАВООХОРОНЦІ ВИЛУЧИЛИ У ЧОЛОВІКА ЗБРОЮ ТА БОЄПРИПАСИ Комінтернівська місцева прокуратура здійснює процесуа...

Опубліковано Прокуратура Одеської Області 22 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській області правоохоронці вилучили у 41-річного чоловіка арсенал зброї. Усі вилучені речові докази направлені на проведення відповідних експертиз. Мета зберігання та місце придбання встановлюється. Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.