ua en ru

В Одеській області вантажний автомобіль врізався у "швидку", є постраждалі

В Одеській області вантажний автомобіль врізався у "швидку", є постраждалі Фото: ДТП (pixabay.com)

На даний момент за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження

В Подольську Одеської області вантажний автомобіль врізався у "швидку", в результаті чого постраждали дві людини. Про це повідомляє місцеве видання "Думська" з посиланням на прес-службу місцевої поліції.

"Дві людини постраждали в результаті аварії за участю машини швидкої допомоги, яка відбулася сьогодні в райцентрі Подольськ Одеської області. Дзвінок до чергової частини Подільського відділу поліції про аварію на перехресті Соборної та Армійської вулиць надійшов близько 06:00", - йдеться в повідомленні.

Наголошується, що 31-річний водій вантажівки-рефрижератора, на регульованому перехресті зіткнувся з автомобілем "швидкої допомоги", в результаті чого постраждали водій і фельдшер швидкої.

"Як виявилося, водій вантажівки не має водійського посвідчення. Обстеження на алкогольне сп'яніння показало, що обидва водії були тверезими", - повідомили в поліції.

На даний момент за фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сумській області сталася дорожно-транспортна пригода (ДТП) з перевертанням вантажівки, постраждали три людини.