ua en ru

У Сумській області перекинулась вантажівка, троє постраждалих

У Сумській області перекинулась вантажівка, троє постраждалих Фото: ДТП (pixabay.com)

В результаті ДТП постраждали два велосипедисти і водій вантажівки

У Сумській області сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) з перевертанням вантажівки, постраждали три людини. Про це повідомляє прес-служба ГУНП у Сумській області в Facebook.

"Водій вантажного автомобіля DAF не впорався з керуванням автотранспортним засобом, у результаті чого він перекинувся. Під час аварії травмувалися двоє велосипедистів і сам водій вантажівки", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, вчора, 3 липня 2017 року, вдень в місті Ромни на вулиці Конотопській, на заокругленій ділянці дороги 39-річний водій, який знаходився за кермом вантажівки-зерновоза, допустив перекидання автомобіля на бік, з подальшим висипання зерна кукурудзи з напівпричепа на проїжджу частину дороги.

В результаті аварії постраждали два велосипедисти: 41-річна жінка і 43-річний чоловік, які на велосипедах рухалися в попутному напрямку, і яких засипало кукурудзою. Обидва постраждалих отримали відкриті переломи кінцівок і були госпіталізовані для надання медичної допомоги в хірургічне відділення Роменської центральної районної лікарні.

В результаті ДТП у Ромнах потерпіли двоє велосипедистів та водій автомобіля – зерновоза (ФОТО) Водій вантажного автом...

Опубліковано ГУНП в Сумській області 4 липня 2017 р.

Крім того, водій автомобіля DAF отримав тілесні ушкодження у вигляді струсу головного мозку і забоїв, він теж був доставлений в лікарню.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст 286 Кримінального кодексу "Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами". Слідство триває.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві депутата Макарівської райради Київської області Матвія Євсеєнко засудили до 6 років в'язниці за провокування ДТП, в результаті якого загинула людина.