ua en ru

В Одеському СІЗО ув'язнена напала на інспектора

В Одеському СІЗО ув'язнена напала на інспектора Фото: в'язниця (Pixabey)

За даним фактом в Одеському СІЗО проводять внутрішні перевірки

В Одеському СІЗО ув'язнена напала на інспектора, за даним фактом проводять внутрішні перевірки. Про це повідомляє "7 канал".

Як повідомляється, в СІЗО Одеси після відбою в одній з камер виник конфлікт між ув'язненими. Одна з ув'язнених загрожувала сусідам по камері фізичною розправою.

"До ув'язнених направили резервну групу з фельдшером, щоб їх заспокоїти. Відкрили двері камери, одна з жінок вибігла і кинулася з кулаками на співробітницю СІЗО. Нападницю ізолювали від інших жінок", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, на даний час за вказаним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 342 Кримінального кодексу України. Стан співробітниці СІЗО і ув'язненої задовільний.

"У нас проводиться внутрішня перевірка даного факту і ув'язнену буде притягнуто до суворої дисциплінарної відповідальності", - повідомив в. о. начальника Одеського СІЗО Володимир Мастицький.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що прокуратура повідомила про підозру в організації тортур ув'язнених в Одеському СІЗО в. о. начальника Південного регіонального управління з питань виконання кримінальних покарань і пробації Міністерства юстиції України.