ua en ru

Одеський суд відновив Булановича на посаді голови Укрморрічінспекції

Одеський суд відновив Булановича на посаді голови Укрморрічінспекції Фото: Одеський окружний адмінсуд задовольнив позов Павла Буланович

На час вимушеного прогулу, Павло Буланович повинен отримати компенсацію на суму майже 70 тис. гривень

Одеський окружний адміністративний суд України задовольнив позов Павла Булановича щодо поновлення його на посаді Голови Державної інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті. Про це йдеться у відповідній постанові Одеського окружного адміністративного суду України від 23 лютого 2016 року, передає кореспондент РБК-Україна.

"Адміністративний позов Павла Булановича до Кабінету Міністрів України, Державної інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті, за участю третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору на стороні відповідача, Державної фіскальної служби України про скасування розпорядження та поновлення на посаді, стягнення заробітку за час вимушеного прогулу задовольнити Визнати протиправним та скасувати розпорядження Кабінету Міністрів України "Про звільнення Павла Булановича з посади Голови Державної інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті" від 25 березня 2015 р. № 253-р. Відновити Павла Булановичана посади голови Державної інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті", - повідомила вона.

Також у документі зазначено, що за час вимушеного прогулу, Павло Буланович повинен отримати компенсацію на суму майже 70 тис. грн.

"Стягнути з Державної інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті на користь Павла Булановича середній заробіток за час вимушеного прогулу в розмірі 68727,48 грн", - сказано в постанові.

"Звільнити Булановича Павла Георгійовича з посади Голови Державної інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті з підстав, передбачених Законом України "Про очищення влади" (пункт 7-2 частини першої статті 36 Кодексу законів про працю України)", - йдеться в розпорядженні від 25 березня 2015 року.

Нагадаємо, Павло Буланович був звільнений з посади Голови Державної інспекції України з безпеки на морському та річковому транспорті відповідним розпорядженням Кабінету міністрів України від 25 березня 2015 року відповідно до вимог Закону України "Про очищення влади".