ua en ru

Одеська міськрада повторно розгляне перейменування вулиць

Одеська міськрада повторно розгляне перейменування вулиць Фото: в Одесі повторно розглянуть повернення декомунізованим вулицями колишніх назв

Мер Одеси призупинив рішення міськради про повернення перейменованим в рамках декомунізації вулицями колишніх назв

Питання про повернення деяким перейменованим у рамках декомунізації вулицям в Одесі колишніх назв буде винесене на громадське обговорення і повторний розгляд депутатами Одеської міської ради. Про це повідомила прес-служба Одеської міськради.

Зазначається, що одеський міський голова Геннадій Труханов своїм розпорядженням призупинив дію рішення XV сесії Одеської міської ради від 26 квітня 2017 "Про найменування вулиць, провулків, проспектів, площ, парків, скверів та інших географічних об'єктів, розташованих на території міста Одеси".

"Це питання буде винесене на повторний розгляд сесії Одеської міської ради після проведення процедури громадського обговорення відповідного проекту рішення", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, прокуратура порушила справу за рішення Одеської міської ради повернути деяким перейменованим у рамках декомунізації вулицями колишні назви.