ua en ru

Одеська залізниця планує подовжити платформи через збільшення кількості пасажирів

Одеська залізниця планує подовжити платформи через збільшення кількості пасажирів Фото: вокзал в Одесі

Одну платформу вже подовжили

Одеська залізниця планує подовжити пасажирські платформи через збільшення кількості людей, які прибувають до міста. Про це повідомляє прес-служба Одеської залізниці.

За прогнозами спеціалістів пасажирської служби Одеської залізниці, кількість гостей міста значно зростає у цей період. Беручи до уваги, що істотно збільшити кількість додаткових поїздів фактично не вдається у зв'язку зі щільним графіком руху, одним зі шляхів вирішення цього питання є збільшення кількості вагонів. Наразі з урахуванням безпеки руху поїздів пасажирські потяги вже курсують з максимально допустимою кількістю вагонів.

"Таким чином, було прийняте єдино вірне рішення - подовжити пасажирські платформи для прийому/відправленню поїздів відповідної довжини", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що нещодавно на вокзалі було завершено роботи на 3-й посадочній платформі, на якій здійснюється масова посадка та висадка пасажирів дальнього та приміського сполучення. Платформу було подовжено на 18,8 погонних метрів.

Це дало можливість забезпечити прийом пасажирських поїздів №60 "Одеса-Харків", №91 "Одеса-Костянтинівка", №798 "Одеса-Вінниця", №472 "Одеса-Харків".

Нагадаємо, урядовий комітет підтримав фінансову стабілізацію "Укрзалізниці".