ua en ru

В Одесі загорілися склади на залізничній станції

В Одесі загорілися склади на залізничній станції Фото: пожежа в Одесі (dsns.gov.ua)

Загиблих і постраждалих на пожежі немає

В Одесі у п’ятницю, 12 січня, сталась пожежа на складах залізничної станції "Одеса-Сортувальна". Про це повідомляє прес-центр Держслужби надзвичайних ситуацій в області.

Зазначається, що повідомлення про загорання одноповерхової будівлі, що по вул. Заньковецькій, надійшло о 10:35.

"З місця пожежі були вилучені балони з побутовим газом та проведено евакуацію з службового приміщення воєнізованої охорони стрілецької зброї", - повідомили в ДСНС.

Локалізувати пожежу рятувальниками вдалося о 11:49, а вже о 13:32 її було повністю ліквідовано. Внаслідок займання вигоріло 400 м.кв площі. Причини пожежі зясовуються.

В Одесі загорілися склади на залізничній станціїВ Одесі загорілися склади на залізничній станціїВ Одесі загорілися склади на залізничній станції

За попередніми даними загиблих і постраждалих на пожежі немає. До ліквідації пожежі було залучено 10 одиниць основної і спеціальної техніки та 62 чоловіка особового складу.

Нагадаємо, у четвер, 11 січня, стало відомо, що слідство отримало результати пожежно-технічної експертизи попелища, яке залишилося від спального корпусу дитячого табору "Вікторія" в Одесі, де у вересні загинули три дівчинки