ua en ru

В Одесі затримали чоловіка, "минировавшего" аеропорт

В Одесі затримали чоловіка, "минировавшего" аеропорт Фото: аеропорт "Одеса" (Kreecherwikioedia.org)

Чоловік вимагав 4 млн гривень

В Одесі затримали 18-річного хлопця, який повідомив про "замінування" Міжнародного аеропорту "Одеса". Про це повідомляє прес-служба поліції області.

Так, 18-річний юнак ввечері, 29 листопада, повідомив по спецлінії "102" про замінування Міжнародного аеропорту "Одеса" і вимагав 4 млн гривень.

"В ході оперативно-технічних заходів була встановлена особистість. Як речовий доказ по справі був вилучений мобільний телефон, з якого він здійснив дзвінок, а потім продав. Свій вчинок мінер-невдаха пояснює тим, що перебував під дією наркотиків", - йдеться у прес-службі поліції.

Розпочате по 1 ч. ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України, досудове розслідування триває.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 6 років.

В Одесі затримано чергового псевдо-мінера 18-річний юнак заявив на спецлінію «102» про мінування Міжнародного аеропорту «Одеса» та вимагав 4 мільйони гривень. Подія мала місце ввечері 29 листопада ц.р. На пошуки зловмисника були задіяні сили поліції та працівників СБУ в Одеській області. В ході оперативно-технічних заходів його особа була встановлена. Як речовий доказ по справі був вилучений мобільний телефон, з якого він здійснив дзвінок, а потім продавши. Свій вчинок мінер-невдаха пояснює тім, що перебував під дією наркотиків. Наразі, досудове розслідування, розпочате за ч. 1 ст. 259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України, триває. Тепер замість 4 мільйонів доларів 18-річний одесит гарантовано отримає реальний термін ув'язнена язнення у вигляді позбавлення волі на термін до шести років.

Опубліковано Поліція Одеської області 2 грудня 2017 р.

Нагадаємо, також 24 листопада Одеський аеропорт евакуювали у зв'язку з повідомленням про "замінування", на місце виїхали вибухотехніки