ua en ru

В Одесі біля консульства РФ "Правий сектор" побився з поліцією, затримано 4 людини

В Одесі біля консульства РФ "Правий сектор" побився з поліцією, затримано 4 людини Фото: консульство РФ в Одесі

Протестувальники намагалися заблокувати участь у голосуванні для громадян РФ

В Одесі під будівлею консульства Російської Федерації (РФ) представники "Правого сектора" спробували заблокувати прохід для голосування громадян Росії, внаслідок чого виникли сутички. В результаті затримано чотири людини, передає "112 Україна".

"Сталася бійка між представниками "Правого сектора та поліції. Почалося все з того, що група активістів у складі близько 10 осіб прибули до генконсульству, один із них спробував перешкодити людині пройти проголосувати на територію консульства. Після цього його спробували затримати правоохоронці, виникла бійка і, коли його садили в патрульну машину, його спробували звільнити інші представники "Правого сектора", зав'язалася більш масштабна бійка", - наголошується в повідомленні.

Так, за словами заступника начальника відділу комунікації Одеської поліції Анастасії Якубенко, на даний момент затримані чотири правопорушника.

"По відношенню до порушників громадського порядку будуть складені адміністративні протоколи за дрібне хуліганство та непокору поліції", - сказала вона.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві біля будівлі посольства РФ відбулися зіткнення, в результаті чого поліція затримала одну людину.