ua en ru

В Одесі СБУ затримала групу місцевих жителів за підготовку терактів і провокацій

В Одесі СБУ затримала групу місцевих жителів за підготовку терактів і провокацій Фото: момент затримання диверсантів в Одесі

Затримання відбулося оперативниками спецслужби із задіянням спецпідрозділу "Альфа"

Співробітники Служби безпеки України проводять в Одесі заходи щодо недопущення терористичних проявів у першій декаді травня у місті. Зокрема затримано групу місцевих жителів, які готували теракти, диверсії та провокації, повідомляє прес-центр СБУ.

"Оперативники спецслужби із задіянням спецпідрозділу "Альфа" затримали в Одесі групу місцевих мешканців, які обґрунтовано підозрюються у підготовці терористичних актів, диверсій та провокацій", - йдеться в повідомленні.

Наразі тривають невідкладні оперативно-слідчі дії.

За даними СБУ, правоохоронні органи Одеської області працюють у повній взаємодії та не дозволять дестабілізувати ситуацію в регіоні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у зв'язку з масовими заходами, які заплановані в Одесі з 1 по 9 травня 2017 року, поліція перейшла до роботи в посиленому режимі. Зокрема, як очікується, порядок в Одесі в ході заходів 1 і 2 травня охоронятимуть понад 3 тисячі правоохоронців.