ua en ru

В Одесі правоохоронці почали працювати в посиленому режимі

В Одесі правоохоронці почали працювати в посиленому режимі Фото: СБУ

Напередодні травневих свят в Одесі СБУ очікує провокацій

З метою недопущення терористичних і екстремістських проявів, порушень громадського порядку з 29 квітня всі правоохоронні органи Одеського регіону із залученням членів громадських формувань почали нести посилений режим служби. Про це повідомляє прес-служба СБУ за підсумками спільної наради керівників силових структур.

"Під час заходу правоохоронці обговорювали рівень готовності до забезпечення порядку і безпеки громадян в Одеському регіоні на травневі свята, а також річниці трагічних подій 2 травня 2014р. в місті Одеса. Зокрема, були обговорені координація дій Управління СБУ в Одеській області з поліцією, прокуратурою області та іншими відомствами, задіяними на охорону громадського порядку в регіоні", - йдеться в повідомленні.

Як повідомлялося раніше, у разі будь-яких спроб провокацій, неадекватних дій з боку "деструктивних елементів" щодо військових об'єктів або військовослужбовців під час травневих свят й річниці трагічних подій 2 травня в Одесі, військові зроблять відповідні заходи протидії, при необхідності - із застосуванням зброї.

Нагадаємо, на травневі свята в посиленому режимі працюють 7 тис. рятувальників та 2 тис. техніки.