ua en ru

На травневі свята в посиленому режимі працює 7 тис. рятувальників і 2 тис. техніки, - ДСНС

На травневі свята в посиленому режимі працює 7 тис. рятувальників і 2 тис. техніки, - ДСНС Фото: ДСНС перейшла в посилений режим роботи

Підрозділи відомства чергують у місцях проведення масових заходів по всій території України

На період вихідних святкових днів, починаючи з 29 квітня і до ранку 3 травня, підрозділи Державної служби України з надзвичайних ситуацій перейшла на посилений режим несення служби. Зокрема на варті пожежної безпеки перебуває близько 7 тисяч рятувальників та понад 2 тисячі пожежно-рятувальної техніки, повідомляє прес-центр ДСНС.

Зазначено, що підрозділи відомства чергують у місцях проведення масових заходів по всій території України. Рятувальники також здійснюють посилений моніторинг пожежної та техногенної безпеки для оперативного реагування на різного роду надзвичайні ситуації та події.

Крім того, як доповіли у відомстві, напередодні травневих свят фахівці Служби порятунку проводили профілактичну роботу з громадянами, щоб вкотре нагадати елементарні правила поведінки, зокрема під час відпочинку на природі.

У ДСНС також вкотре закликали громадян бути вкрай обережними та дотримуватися елементарних правил пожежної безпеки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України і Національна поліція запобігли провокаціям в Одесі на 2 травня 2017 року.