ua en ru

В Одесі перекрили канал торгівлі жінками

В Одесі перекрили канал торгівлі жінками Фото: поліція (РБК-Україна)

Іноземець пропонував українкам високооплачувану роботу

В Одесі затримали зловмисника в одному з міжнародних аеропортів при спробі вивезти двох громадянок України до Китаю. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції в Одеській області.

Повідомляється, що 34-річний іноземець обіцяв українкам високооплачувану роботу за кордоном, але після прибуття до іншої країни жінки потрапляли у сексуальне "рабство".

Іноземець пропонував жінкам роботу в Китаї із заробітною платою близько 12 тисяч доларів на місяць з хорошими умовами праці та безплатними харчуванням і проживанням. Щоб увійти в довіру до громадянок, зловмисник оплачував витрати, пов’язані з оформленням необхідних документів для виїзду за кордон та проїзних документів, з умовами, що потім ці затрати будуть відраховані із зарплатні.

Повідомляється, що у чоловіка вилучено гроші, проїзні документи та телефони, які безпосередньо вказують на його причетність до даного злочину.

В Одесі перекрили канал торгівлі жінкамиФото: затриманий іноземець

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Рівненській області поліцейські перекрили канал постачання українок для сексуальної експлуатації в Європу. Українцю, який вербував дівчат, загрожує від 5 до 12 років позбавлення волі.