ua en ru

В Одесі відкриють реабілітаційний центр для учасників АТО на Донбасі

В Одесі відкриють реабілітаційний центр для учасників АТО на Донбасі Фото: для учасників АТО відкриють реабілітаційний центр в Одесі

Центр відкриють на базі санаторію "Зелений мис"

В Одесі в районі Чорноморки на базі санаторію "Зелений мис" відкриють реабілітаційний центр для учасників антитерористичної операції (АТО) на Донбасі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної гвардії України.

Повідомляється, що НГУ почала процес прийняття на баланс санаторію "Зелений мис", на базі якого відкриють реабілітаційний центр для учасників АТО. Зазначимо, санаторій спеціалізується на лікуванні нервової, дихальної і зорової систем, а також на зміцненні імунітету.

Нагадаємо, в грудні 2017 року в Рівненській області відкрили центр лікування і реабілітації для учасників АТО. Відзначається, що пацієнти, які потребують тривалого лікування і відновлення, будуть знаходитися в центрі до півроку. Їх будуть обслуговувати 40 медиків.

"Тут все організовано, щоб пацієнт міг пройти повну реабілітацію, зокрема, проживати в котеджах з рідними. Але коли вони виїжджають з цього чудового центру, то потрапляють у місто, де немає доступності для таких людей. Ми повинні вдосконалити будинки, вулиці, транспорт, тротуари, щоб вони мали фізичний доступ до всіх благ", - зазначила в. о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун.