ua en ru

В Одесі знайшли мертвим свідка у справі про вбивство адвоката Грабовського

В Одесі знайшли мертвим свідка у справі про вбивство адвоката Грабовського Фото: Оксана Соколовська

Сергій Федосенко був останнім, хто бачив Грабовського

Співробітники поліції в Одесі знайшли тіло чоловіка, схожого на Сергія Федосенка - свідка у справі про вбивство адвоката Юрія Грабовського. Про це повідомила адвокат Оксана Соколовська Facebook.

За словами Соколовської, тіло має 90% схожості з її помічником і свідком у справі про вбивство адвоката Грабовського Сергієм Федосенком.

"5 січня 2017 року отримала дзвінок зі служби Розшуку людей, запросили на впізнання. Знайдений труп в Одесі на базі проходить як непізнаний, мати Федосенка відмовилася їхати на впізнання з незрозумілих для мене і слідства причин".

Адвокат стверджує, що саме Сергій Федосенко останнім бачив в живих адвоката Грабовського 6 березня 2016 року "в супроводі з невідомого (не встановленого слідством)".

Настали важкі будні. Не стала усіх засмучувати новинами святкових днів. 05 січня 2017 року отримала дзвінок зі служ...

Опубліковано Оксаною Соколовською 10 січня 2017 р.

Оксана Соколовська - колега Юрія Грабовського у справі затриманих в Україні російських військових Олександра Александрова та Євгена Єрофєєва.

Нагадаємо, в серпні 2016 року військовий прокурор Анатолій Матіос заявив, що мотивом вбивства адвоката російських ГРУшников Юрія Грабовського не була його професійна діяльність.