ua en ru

В Одесі група невідомих захопила будівлю санаторію

В Одесі група невідомих захопила будівлю санаторію Фото: санаторій "Лермонтовський ("facebook.com/Санаторий-Лермонтовский)

В Одесі невідомі захопили адмінбудівлю санаторію "Лермонтовський"

В Одесі сьогодні, 23 лютого 2018 року, група невідомих захопила будівлю санаторію "Лермонтовський". Про це повідомляється на сторінці санаторію у Facebook.

"В "Лермонтовському" - чергова спроба рейдерського захоплення. Всі, кому небайдужа доля здравниці, кому небайдужа доля Одеси - підходьте до нас!", - йдеться на сторінці санаторію в Facebook.

УВАГА!!!! СОС!!! Одеса!!! У "Лермонтовському" - чергова спроба рейдерського захоплення. Всі, кому небайдужа долю...

Опубліковано Санаторій " Лермонтовський 22 лютого 2018 р.

Крім того, про спробу захоплення санаторію в Facebook повідомив адвокат Ілля Халдай, який захищає інтереси чинної адміністрації "Лермонтовского", він також розмістив фотографії зброї, яка була у "загарбників".

Це кишеньковий набір загарбників санаторію Лермонтовський

Опубліковано Ильєю Халдаєм 22 лютого 2018 р.

Також про спробу захоплення санаторію заявив депутат Одеської міськради Денис Григор'єв.

23 лютого - день захисту санаторію «Лермонтовський» проти титушек

Опубліковано Денисом Григорьевим 23 лютого 2018 р.

Як повідомляє місцеве видання "Думская", сьогодні близько 7 ранку приблизно 70 співробітників приватної охоронної фірми увірвалися в санаторій, захопили адмінбудівлю і не пускають працівників. Крім того, наголошується, що на даний момент на місці присутні співробітники обласної поліції.

За інформацією видання, "права на санаторій оспорюють один у одного Міністерство юстиції і "Укрпрофоздоровниця". Разом з тим, як наголошується, Халдай заявив, що "на сьогоднішній день є рішення, що вступило в силу, яке скасувало передачу здравниці Мін'юсту".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що восени минулого року в Одесі група невідомих намагалася захопити військову частину.