ua en ru

В Одесі група невідомих намагалася захопити військову частину

В Одесі група невідомих намагалася захопити військову частину Фото: аеродром "Шкільний" (Wikimapia)

Нападники демонтували паркан частини і вивезли з її території військове майно

В Одесі група невідомих у балаклавах, всього близько 40 осіб, спробувала провести рейдерське захоплення військової частини А3571, на території якої розташовується аеродром "Шкільний". Про це заявив начальник прес-центру командування Військово-повітряних сил України Роман Юрчило в ефірі телеканалу "112 Україна".

Зазначено, що нападники демонтували паркан частини, а потім у невідомому напрямку вивезли з її території військове майно. На місце події прибули представники військової прокуратури, військової служби правопорядку та повітряного командування "Південь" Повітряних сил Збройних Сил України.

Повідомляється, що в нападі, який відбувся 29 жовтня 2017 року близько 8:45, брали участь "невідомі особи, які позиціонують себе як представники торгово-розважального центру Citi Center".

"Про цих людей поки нічого невідомо. Зараз була розмова військового юриста служби правопорядку, який сказав, що ніяких документів у цієї організації немає на будь-які дії на території цього об'єкту", - заявив Юрчило, додавши, що поки що захоплення об'єкта зупинено.

Також він підкреслив, що на землі знаходяться об'єкти Міноборони України і відомство має намір захищати свою територію.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Афганістані таліби напали на блокпост, загинуло 13 поліцейських.