ua en ru

В Одесі банда в балаклавах обстріляла лотомаркет, затримано 14 осіб

В Одесі банда в балаклавах обстріляла лотомаркет, затримано 14 осіб Ілюстративне фото (РБК-Україна)

За вказаним фактом відкрито кримінальне провадження

В Одесі банда в балаклавах обстріляла лотомаркет на вул. Добровольського, затримано 14 осіб. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Як зазначається, правоохоронці виявили на будівлі непрацюючого лотомаркету отвори від куль, а також 16 гільз калібром 9 мм від травматичної зброї та 4 гільзи помпової рушниці.

Очевидці повідомили поліції, що до приміщення лотомаркету під’їхали декілька автівок, з яких вийшли чоловіки спортивної статури в балаклавах та відкрили вогонь по лотомаркету, після чого сіли в автомобілі та поїхали у бік центра міста.

Повідомляється, що правоохоронцям вдалося зупинити мікроавтобус, який за описами свідків підпадав під орієнтування. У вказаному транспортному засобі перебували 13 жителів Києва та водій, в салоні авто виявили кастет та 4 пістолета. Наразі особи пасажирів та водія встановлені, за даним фактом відкрито справу за ч.4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

"Поліцейські перевіряють підстави видачі дозволів вказаним особам на носіння зброї та їх причетність до аналогічних злочинів", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві на Великій Васильківській 11 вересня 2018 року в результаті стрілянини постраждала дівчина.

Крім того, повідомлялося, що в Харківській області стався конфлікт на елеваторі, затримано 22 особи.