ua en ru

В Одесі активісти заблокували відділення Альфа-Банку і Сбербанку, є постраждалі

В Одесі активісти заблокували відділення Альфа-Банку і Сбербанку, є постраждалі Фото: активісти блокують роботу російських банків в Одесі

Акцію проводить "Автомайдан"

В Одесі сьогодні, 3 квітня 2017 року, активісти заблокували п'ять відділень "Альфа-Банку" і "Сбербанку", є постраждалі. Про це йдеться в повідомленні місцевого видання "Думська".

"Акцію проводить "Автомайдан" Євгена Резвушкіна. Крім блоків і листівок, вони залишили біля дверей банку шину і пляшку з горючою сумішшю", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, активісти заклали пінобетонними блоками вхід у відділення "Альфа-Банку" на розі вулиць Пушкінської та Малої Арнаутської.

Крім того, активісти "прикрасили" мішками з піском, манекеном у військовій уніформі, покришкою і пляшкою з коктейлем Молотова відділення "Сбербанку" на Жуковського і проспекті Шевченка.

"Спроба "Автомайдану" "прикрасити" відділення "Сбербанку" на проспекті Шевченка вилилася в бійку. Захистити фінустанову спробували працівники охоронної фірми "Комсоервіс". Один з них отримав травму руки", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, сьогодні близько 50 активістів блокували роботу п'яти відділень - два "Альфа-Банку" і три "Сбердбанку".

altaltaltaltaltaltaltaltaltalt

Фото: активісти блокують роботу російських банків в Одесі

Крім того, наголошується, що активісти мають намір заблокувати роботу "Петрокоммерц-банку" на Молдаванці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що "Сбербанк" в Україні продадуть за 130 млн доларів.