ua en ru

Негода в Україні: в Одеській області без електропостачання залишаються 79 населених пунктів

Негода в Україні: в Одеській області без електропостачання залишаються 79 населених пунктів Фото: опора ЛЭП (РБК-Украина)

Стан доріг в Одеській області задовільний

Станом на 22 січня 18:00 без електропостачання в Одеській області залишилося 79 населених пункти. Про це повідомляє прес-служба Одеської обладміністрації.

"Залишилося підключити до електропостачання ще 79 населених пунктів Одеської області. Я дуже вдячний усім без винятку фахівцям "Одесаобленерго", а також вдячний, що нам на допомогу приїхали ремонтні бригади з інших областей. Однак складна ситуація залишається з відновленням опор, які впали в результаті негоди", - підкреслив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов.

На сьогоднішній день, ремонтом електромереж і встановленням опор займаються 99 аварійних бригад і 165 одиниць техніки.

Причиною проблем з електроенергією є негода. Районами регіону, які залишилися без електроенергії залишилися: Кілійський (18 населених пункти без світла), Татарбунарський (17), Арзицкий (16).

"Стан доріг, при цьому, в Одеській області задовільний. Всі траси розчищені, автомобільний пасажирський транспорт курсує по всіх маршрутах", - також зазначили в Одеській ОДА.

Негода в Україні: в Одеській області без електропостачання залишаються 79 населених пунктівНегода в Україні: в Одеській області без електропостачання залишаються 79 населених пунктівНегода в Україні: в Одеській області без електропостачання залишаються 79 населених пунктів

У чотирьох районах Одеської області через спалах кору і негоду продовжують канікули у школах.