ua en ru

Черги у пунктах пропуску на Донбасі продовжують збільшуватися

Черги у пунктах пропуску на Донбасі продовжують збільшуватися Фото: черги у пунктах пропуску на Донбасі продовжують збільшуватися

Черги збільшуються на всіх напрямках, окрім "Мар'їнки"

У контрольних пунктах в'їзду/виїзду на лінії розмежування в районі проведення антитерористичної операції (АТО) пасажиро-транспортний потік минулої доби продовжувався збільшуватися на всіх напрямках, окрім "Мар'їнки". Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби (ДПС) України.

Всього через контрольні пункти минулої доби прослідувала така кількість осіб та транспортних засобів: КПВВ "Зайцеве" - 6315 осіб та 1120 транспортних засобів; КПВВ "Мар'їнка" - 4295 осіб та 1035 транспортних засобів; КПВВ "Новотроїцьке" - 5976 осіб та 1605 транспортних засобів; КПВВ "Гнутове" - 1700 осіб та 450 транспортних засобів; КПВВ "Станично-Луганське" - 1980 осіб.

Сьогодні зранку, 11 січня, на КПВВ "Зайцеве" знаходилося 30 та 120 автівок, які очікували на оформлення в напрямку в'їзду та виїзду з неконтрольованої території, на КПВВ "Мар'їнка" - на в'їзд 130 та 80 автомобілів перебували в зворотному напрямку. На "Новотроїцькому" по 50 транспортних засобів рухалися в обох напрямках. Черги автомобілів на "Гнутовому" відсутні.

Нагадаємо, Україна отримає 30 млн євро допомоги від ЄС на модернізацію пунктів пропуску.