ua en ru

Україна отримає 30 млн євро допомоги від ЄС на модернізацію пунктів пропуску

Україна отримає 30 млн євро допомоги від ЄС на модернізацію пунктів пропуску Фото: Україна отримає 30 млн євро допомоги від ЄС на модернізацію пунктів пропуску

Кошти використають на розбудову та модернізацію міжнародних автомобільних пунктів пропуску

Україна отримає 30 млн євро грантової допомоги від Європейського союзу завдяки продовженню 4 програм прикордонного співробітництва. Про це повідомляє Міністерство економічного розвитку і торгівлі України у Facebook.

"Кошти використають на подальшу розбудову та модернізацію міжнародних автомобільних пунктів пропуску "Красноїльськ" і "Дяківці" на українсько-румунському кордоні; "Рава-Руська", "Устилуг-Зосин", "Краківець", "Шегині" та "Ягодин" - на українсько-польському; "Ужгород-Вишнє Немецьке" - на українсько-словацькому; та "Лужанка - Берегшурань" - на українсько-угорському. Також на кордоні з Угорщиною побудують пункт пропуску водного сполучення "Вилок" для байдарочників", - йдеться в повідомленні.

Україна отримає 30 млн євро грантової допомоги від ЄС завдяки продовженню 4 програм прикордонного співробітництва, які н...

Опубликовано Міністерство економічного розвитку і торгівлі України 8 января 2016 г.

Нагадаємо, президент США Барак Обама підписав бюджет Сполучених Штатів Америки на потреби національної оборони на 2016 рік, який передбачає 300 млн доларів військової допомоги для України.