ua en ru

Обшуки в Запорізької ОДА: дії чиновники завдали збитків держпідприємствам на 115 млн гривень

Обшуки в Запорізької ОДА: дії чиновники завдали збитків держпідприємствам на 115 млн гривень Фото: НАБУ проводить обшуки в Запорізької ОДА

Наразі обшуки тривають

Обшуки в Запорізькій обласній державній адміністрації проходять в рамках розслідування справи щодо зловживань чиновниками службовим становищем, що призвело до 115 млн гривень держзбитків. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національного антикорупційного бюро України.

Сьогодні, 16 березня 2017 року, детективи НАБУ під процесуальним керівництвом прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури проводять п'ять обшуків у Запорізькій області.

Зазначається, що слідчі дії проводяться в рамках досудового розслідування справи за фактом використання службовими особами Головного управління Держгеокадастру у Запорізькій області та Запорізької ОДА службового становища з метою отримання неправомірної вигоди для кількох юридичних осіб.

Як зазначається, дії чиновників завдали збитків держпідприємствам на 115 млн гривень, наразі обшуки тривають.

НАБУ ПРОВОДИТЬ ОБШУКИ У ЗАПОРІЗЬКІЙ ОБЛАСТІ У відповідь на запити ЗМІ повідомляємо наступне: 16 березня детективи Націо...

Опубліковано НАБУ 16 березень 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що НАБУ проводить обшук в Запорізькій ОДА.