ua en ru

Обшуки в "Укргазвидобуванні": у ГПУ розповіли подробиці

Обшуки в "Укргазвидобуванні": у ГПУ розповіли подробиці Фото: "Укргазвидобування" (facebook.com/Ukrgasvydobuvannya)

Обшуки в "Укргазвидобуванні" проходили у справі про розтрату коштів на закупівлі

Обшуки в ПАТ "Укргазвидобування" 16 січня проходили по справі про закупівлю запасних частин за завищеними цінами. Про це у Facebook повідомив речник Генеральної прокуратури України Андрій Лисенко.

За словами Лисенка, в травні 2017 року за матеріалами СБУ було порушено кримінальну справу за розтрату майна, що стосувалася закупівлі "Укргазвидобування" у жовтні 2016 року запасних частин до насосів у ТОВ "Україна-2000" на суму понад 51 млн гривень, що в кілька разів перевищував їх ринкову вартість.

"У ході досудового розслідування вже встановлено, що посадові особи ПАТ "Укргазвидобування" з метою заволодіння коштами вступили в змову з представниками підприємств-постачальників запчастин, організували і впровадили механізм проведення закупівель товарно-матеріальних цінностей за завищеними цінами", - зазначив він.

Щодо ситуації з обшуками представниками Генеральної прокуратури та Служби безпеки України в ПАТ "Укргазвидобування". 5 ...

Опубліковано Андрієм Лисенком 16 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в "Укргазвидобування" прийшли співробітники Служби безпеки та Генпрокуратури і проводили слідчі дії.