ua en ru

В "Укргазвидобування" прийшли співробітники СБУ і ГПУ

В "Укргазвидобування" прийшли співробітники СБУ і ГПУ Фото: "Укргазвидобування" (facebook.com Ukrgasvydobuvannya)

У ПАТ поки не знають, по якій саме справі вони прийшли

У ПАТ "Укргазвидобування" прийшли співробітники Служби безпеки України (СБУ) і Генеральної прокуратури України (ГПУ). Про це повідомила на своєму Facebook прес-секретар "Укргазвидобування" Лариса Поліщук.

"Сталість, ознака класу, завершилися чергові свята і у нас в "Укргазвидобування" знову представники ГПУ та СБУ. Поки не знаємо, з якого саме справі вони прийшли, очікуємо інформацію", - написала вона.

Сталість, ознака класу, завершилися чергові свята і у нас в #Укргазвидобування знов представники ГПУ та СБУ. Поки не знаємо по якій саме справі смороду прийшли, очікуємо інформацію. Альо це вже не смішно.

Опубліковано Larysa Polishchuk 15 січня 2018 р.

Нагадаємо, 19 грудня суд Києва дозволив прокуратурі почати заочне розслідування стосовно нардепа Олександра Онищенка. Зазначимо, в жовтні САП України звернулася до суду за дозволом на заочний судовий процес щодо нардепа Олександра Онищенка.

Нардеп підозрюється в організації схеми з розкрадання коштів при видобутку і продажу природного газу в межах договорів про спільну діяльність з ПАТ "Укргазвидобування", в результаті якої державі було завдано збитків на суму близько 3 млрд гривень. За версією слідства, мати Онищенко є співорганізатором "газової схеми".