ua en ru

Обшуки у Труханова: з квартири мера співробітники НАБУ винесли два пакети з документами

Обшуки у Труханова: з квартири мера співробітники НАБУ винесли два пакети з документами Фото: Геннадій Труханов (omr.gov.ua)

НАБУ сьогодні проводить обшуки у Труханова

Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) винесли з квартири мера Одеси Геннадія Труханова два опечатаних пакета з документами. Про це повідомляє місцеве видання 048.

"Тільки що співробітники НАБУ разом з озброєними силовики винесли з ЖК "Арк Спа Палас" на площі 10 Квітня два опечатаних пакета з документами. Ці папери вилучили з квартири мера Геннадія Труханова", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше в НАБУ повідомляли, що обшуки у Труханова проводяться в рамках розслідування двох кримінальних справ. Зокрема, НАБУ розслідує можливе привласнення коштів місцевого бюджету шляхом завищення вартості робіт по реконструкції автодоріг та подальшого перерахування незаконно отриманих доходів на рахунки підконтрольних офшорних компаній. Ще одне провадження стосується передачі майна КП "Міжнародний аеропорт Одеса" у статутний капітал ТОВ "Міжнародний аеропорт Одеса", що завдало територіальній громаді збитків на суму понад 100 млн гривень.