ua en ru

Обшуки у сина Авакова: до будинку підтягнулися кілька десятків невідомих

Обшуки у сина Авакова: до будинку підтягнулися кілька десятків невідомих Фото: Арсен Аваков (РБК-Україна)

При цьому в ДСНС РБК-Україна заявили, що надійшло повідомлення про мінування будівлі

У Харкові до будівлі, де проходять обшуки у справі сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова - Олександра, підтягнулися кілька десятків невідомих. Про це повідомляє активіст Дмитро Олійник на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Зараз за адресою Мироносицька, 22 проводиться обшук, але всі входи заблоковані невідомими спортсменами (тітушки) для запобігання роботи співробітникам НАБУ. Зараз прошу всіх харків'ян, громадських активістів приїхати по вище вказаною адресою. Співробітники НАБУ потребують громадської підтримки", - написав він.

При цьому в Державній службі з надзвичайних ситуацій РБК-Україна заявили, що надійшло повідомлення про мінування будівлі, де проходять обшуки у сина глави МВС.

Опубліковано Oliynyk Dmytro 31 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше екс-радник міністра МВС України Ілля Ківа заявив, що детективи Національного антикорупційного бюро України затримали сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова - Олександра.

Ківа також додав, що за його інформацією, сина Авакова планують доставити в суд.

При цьому в прес-службі НАБУ повідомили РБК-Україна, що на даний момент не можуть ні підтвердити, ні спростувати цю інформацію.