ua en ru

Обшуки у сина Авакова в МВС вважають елементом "гібридної війни"

Обшуки у сина Авакова в МВС вважають елементом "гібридної війни" Фото: Арсен Аваков (УНІАН)

НАБУ провело обшуки у сина та екс-заступника Авакова

Обшуки у сина міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова в відомстві вважають елементом "гібридної війни". Про це йдеться у повідомленні прес-служби МВС.

"Міністерство внутрішніх справ констатує, що в Україні продовжується гібридна війна, спрямована на дискредитацію політиків та посадових осіб, які твердо стоять на позиції реформування та оздоровлення державних інститутів, зокрема правоохоронної системи", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, приводом для "нової хвилі інформаційної кампанії" стосовно начебто зловживань, допущених під час процедури закупівлі тактичних рюкзаків для потреб АТО в 2015 році, стало проведення слідчих дій у помешканнях сина та екс-заступника Авакова.

У відомстві також заявляють, що протягом всього часу роботи Авакова на посаді глави МВС щодо нього, членів його родини та найближчих колег поширюється недостовірна інформація, спрямована на дискредитаці Авакова як політика.

"Цілком очевидно, що за цим стоять певні зовнішні і внутрішні сили, наміром яких є реставрація старої корумпованій системи "кришування" та "договорняків". Національне антикорупційне бюро України займається політичною, а не юридичною діяльністю, що є недопустимим і потребує негайної корекції", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що детективи Національного антикорупційного бюро України затримали сина міністра внутрішніх справ Арсена Авакова - Олександра.