ua en ru

Обшуки у Фонді соцстрахування проводяться за підозрою в привласненні коштів, - ГПУ

Обшуки у Фонді соцстрахування проводяться за підозрою в привласненні коштів, - ГПУ Фото: ГПУ (РБК-Україна)

Правоохоронці проводять обшуки в приміщенні Фонду та за адресою проживання службових осіб

Обшуки у Фонді соціального страхування проводяться за підозрою у привласненні коштів в особливо великих розмірах. Про це повідомляє пресс-служба Генеральної прокуратури України.

"Управлінням з розслідування особливо важливих справ Головного слідчого управління Генеральної прокуратури України розслідується кримінальне провадження за фактами заволодіння коштами Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності в особливо великих розмірах і зловживання посадовими особами зазначеної установи своїм службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що правоохоронці проводять обшуки в приміщеннях Фонду та за адресою проживання його посадових осіб з метою виявлення документів та інших доказів, які мають значення в рамках кримінального провадження.

Нагадаємо, сьогодні повідомлялося, що в приміщенні Фонду соцстрахування по вул. Боричів Тік, 28 правоохоронці проводять обшуки.