ua en ru

Оголошено склад журі національної журналістської премії Media etc

Оголошено склад журі національної журналістської премії Media etc Фото: премія в галузі ділової журналістики Media etc

До складу журі увійшли редактори та менеджери великих українських ЗМІ

Організатори Національної премії в галузі ділової журналістики Media etc. 22 грудня оголосили склад журі конкурсу. Про це на сторінці в Facebook повідомили його організатори.

До складу журі увійшли редактори та менеджери великих українських ЗМІ: Андрій Куликов, голова правління "Громадського Радіо", Олена Хотенко, Голова ради "Інституту податкових реформ", Олександр Крамаренко, головний редактор "Гроші.UA", Андрій Блінов, керівник економічних програм радіо "Вести" і Йосип Пінтус, генеральний директор РБК-Україна.

Журі мало обрати найкращі роботи у 8 номінаціях, таких як "Краща публікація", "Кращий відеорепортаж", "Кращий радіорепортаж", "Дебют року". Результати конкурсу будуть оголошені на церемонії, яка пройде до 31 січня 2017 року.

За словами Йосипа Пинтуса, керівника РБК-Україна і члена журі конкурсу, інтерес до конкурсу з боку журналістської спільноти значний:

"Це перша премія Media etc, але в майбутньому, думаю, вона стане однією з найяскравіших подій в українській діловій журналістиці. Вже зараз можна говорити про великий інтерес до конкурсу з боку журналістської спільноти, подано багато робіт і нам з колегами по журі належить зробити складний і відповідальний вибір. Важливо, що на прикладі подібних конкурсів ми бачимо напрямок, в якому розвивається професія: близько 20% всіх поданих робіт написані англійською мовою, це говорить про те, що українська ділова журналістика розвивається і знаходиться в руслі загальносвітових тенденцій".