ua en ru

Обвинуваченого у скоєнні теракту в Херсонській обл. засудили до 15 років в'язниці

Обвинуваченого у скоєнні теракту в Херсонській обл. засудили до 15 років в'язниці Фото: Андрій Лисенко (mediarnbo.org)

Прокурор вимагав для злочинця довічне ув'язнення

У середу, 31 чянваря, Генічеський районний суд Херсонської області засудив до 15 років позбавлення волі обвинуваченого у скоєнні теракту в селі Новоолексіївка Херсонської області у квітні 2016 року. Про це повідомив прес-секретар Генеральної прокуратури Андрій Лисенко на своїй сторінці в Facebook.

"Прокурор вимагав для злочинця довічне ув'язнення, суд призначив 15 років. Законність вироку прокуратурою буде вивчено і прийнято рішення про можливе оскарження", - написав Лисенко.

До 15 років позбавлення волі і конфіскації майна засудив Генічеський суд чоловіка, який обвинувачувався у вчиненні терор...

Опубліковано Андрієм Лисенком 31 січня 2018 р.

Нагадаємо, 14 квітня 2016 року поблизу адміністративного кордону з Кримом у селищі Новоолексіївка Генічеського району Херсонської області вибухнув автомобіль, в результаті чого загинув один і поранено ще п'ять чоловік. За даними Херсонської ОДА, вибухнув припаркований в громадському місці автомобіль з одеськими номерами. За попередніми даними, при вибуху в самому автомобілі нікого не було. Жертва проїжджала поруч на велосипеді.

нагадаємо, незабаром у ГУНП в Херсонській області заявили, що вибух автомобіля (в смт Новоолексіївка Генічеського району кваліфікували як теракт.