ua en ru

Обвинувальний акт у справі Гаврилової протягом місяця буде в суді, - прокурор

Обвинувальний акт у справі Гаврилової протягом місяця буде в суді, - прокурор Фото: Лідія Гаврилова (Олександр Синиця, УНІАН)

Апеляцію про арешт майна Гаврилової суд не задовольнив

Обвинувальний акт у справі голови Державної аудиторської служби Лідії Гаврилової протягом місяця вже буде в суді. Про це повідомив прокурор Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) Віталій Кравець, передає кореспондент РБК-Україна.

"Протягом місяця, думаю, буде обвинувальний акт в суді по справі Лідії Гаврилової. Це було проміжне рішення, але це нам не заважає розслідувати кримінальне провадження. В рамках цього провадження досудове розслідування провелося майже повністю. Її чоловік не є держслужбовцем і тому не є підозрюваним. Чоловік однак вмонтований в структуру підозри", - сказав прокурор.

Прокурор також зазначив, що апеляцію про арешт майна Гаврилової Апеляційний суд також не задовольнив.

"Апеляцію щодо арешту майна чоловіка Лідії Гаврилової не задоволено. Тут є помилка органу досудового розслідування, ми цю помилку виправимо", - додав прокурор.

Нагадаємо, 1 березня Апеляційний суд міста Києва відмовив у задоволенні клопотання САП щодо відсторонення Гаврилової від займаної посади.