ua en ru

Обвал школи у Василькові буде розслідувати спецкомісія від Кабміну, - Гройсман

Обвал школи у Василькові буде розслідувати спецкомісія від Кабміну, - Гройсман Фото: Гройсман пообіцяв покарати винних в обвалі школи у Василькові

Гройсман обіцяє покарати порушників, з-за яких стався обвал

Обвал школи у Василькові (Київська область) буде розслідувати спецкомісія від Кабінету міністрів України. Про це сьогодні під час засідання уряду заявив прем'єр-міністр Володимир Гройсман, передає кореспондент РБК-Україна.

"Зараз розберемося на місці, що сталося", - заявив Гройсман.

За його словами, на місці події вже перебувають віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, представники Міністерства освіти і науки та Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"За результатами роботи комісії, ми розберемося, хто ставив якісь підписи, і кожен, хто допустив порушення, які призвели до таких речей, - можливо, там хтось щось добудовував, розбудовував, відвантажував в існуючому будинку, - це всі повинні зібрати для того, щоб покарати, з одного боку, а з іншого, щоб іншим неповадно було", - додав глава уряду.

Нагадаємо, у школі під Києвом р. Васильків обвалилась фасадна стіна. В результаті обвалу школи у Василькові жертв та постраждалих немає.