ua en ru

Обвал шахти у Львівській області: на місце події вилітають Гройсман, Чечеткін та Насалик

Обвал шахти у Львівській області: на місце події вилітають Гройсман, Чечеткін та Насалик Фото: обвал шахти у Львівській області

У зв'язку з обвалом шахти у Львівській області, Гройсман скасував заплановані на сьогодні заходи

У зв'язку з обвалом шахти у Львівській області на місце події прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, Міністр енергетики України Ігор Насалик та Голова ДСНС Микола Чечоткін. Про це повідомляє прес-секретар Гройсмана Дмитро Столярчук Facebook.

"Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман скасував заплановані на сьогодні заходи і вилітає у Львівську область, де в с. Глухів Сокальського району Львівської області на шахті №10 "Степова" ВАТ "Львіввугілля" в результаті вибуху сталося обвалення гірської породи. Разом з Прем'єр-міністром у Львівську області вилітають Міністр енергетики України Ігор Насалик, Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін", - написав Столярчук.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман відмінив заплановані на сьогодні заходи і вилітає до Львівської області, де у...

Опубліковано Dmytro Stoliarchuk 2 березень 2017 р.

Відзначимо, в прес-службі Кабінету міністрів України повідомили, що у зв'язку з подією сьогоднішня зустріч Гройсмана з міністром закордонних справ Німеччини Зігмаром Габріелем скасована.

Нагадаємо, сьогодні у Львівській області стався обвал шахти "Степова", в профспілці гірників повідомляють про 11 загиблих.