ua en ru

Обвал багатоповерхівки в Нігерії: близько 100 людей зникли безвісти

Обвал багатоповерхівки в Нігерії: близько 100 людей зникли безвісти Фото: близько 100 людей зникли безвісти під час обвалу будівлі в Нігерії(twitter.com/MobilePunch)

Під час обвалу 21-поверхової будівлі у Лагосі (Нігерія) пропало безвісти близько 100 осіб. Всі вони перебували на будівництві в той момент, коли звалилася будівля.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Reuters.

Робітники повідомили виданню, що на будівництві близько 100 осіб перебували на роботі в той момент, коли будівля обвалилося.

Також відомо, що рятувальникам вдалося врятувати не менше 3 людей. Їх витягли з-під завалів і передали медикам. Роботи з пошуку зниклих ведуться досі. Для цього рятувальники використовують екскаватори та прожектори, що працюють від генератора.

Зруйнована будівля була частиною трьох веж, побудованих приватним забудовником Fourscore Homes. У комплекс веж входили висотки з розкішними квартирами.

Відзначається, що обвал будівель - часте явище в Нігерії, оскільки забудовники часто не дотримуються правил безпечного будівництва і використовують матеріали, що не відповідають стандартам.