ua en ru

Обвал будинку в Києві: фасад будівлі на Богдана Хмельницького все ще може обвалитися

Обвал будинку в Києві: фасад будівлі на Богдана Хмельницького все ще може обвалитися Фото: існує незначна загроза обвалення фасаду будинку в Києві

Існує небезпека на фасадній частині будинку

Фасад будинку на вулиці Богдана Хмельницького у Києві все ще може обвалитися. Про це повідомив перший заступник голови ДСНС Валерій Борис, передає 112 Україна.

"Небезпека на фасадній частині будинку, тут був представник Київського будівельного інституту, і він однозначно сказав, що загроза є, але вона не така велика, але є", - сказав Борис.

Раніше повідомлялося, що точне число загиблих в результаті обвалу будинку по вулиці Богдана Хмельницького буде відомо після завершення всіх аварійно-відновлювальних робіт.

Нагадаємо, вчора, 25 лютого о 15:58 у Шевченківському районі р. Києва, у відселеній п'ятиповерховому будинку під час розбирання внутрішньої стіни сталося обвалення перекриттів з п'ятого по перший поверх. Рятувальники з-під завалів будинку витягли шість чоловік.

Перший заступник начальника ДСНС в Києві Валерій Борис повідомив, що в результаті обвалу будинку в Києві кількість загиблих досягла трьох осіб.

За фактом обвалення вже відкрито кримінальну справу за ч. 2 ст. 271 (Порушення вимог законодавства про охорону праці).