ua en ru

Через обстріли з боку бойовиків ЛНР зірвано процес відведення військ у районі Станиці Луганської

Через обстріли з боку бойовиків ЛНР зірвано процес відведення військ у районі Станиці Луганської Фото: Станиця Луганська

Домовленість щодо розведення військ у районі смт Станиця Луганська у Мінську 1 березня

Через обстріли з боку бойовиків так званої "Луганської народної республіки" (ЛНР) зірвано процес відведення військ у районі Станиці Луганської (Луганська область). Про це йдеться у повідомленні прес-служби Луганської обласної державної адміністрації у Facebook.

Як зазначається, домовленість щодо розведення військ у районі смт Станиця Луганська 7 березня була досягнута у рамках засідання контактної групи у Мінську 1 березня.

"Українською стороною було зроблено все для того, щоб відбулося розведення військ. Проте, цинічне порушення російсько-терористичними військами досягнутих домовленостей вкотре зводить нанівець усі попередні можливості розвитку миротворчого процесу в регіоні", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається у ніч з 5 на 6 березня бойовики обстріляли житлові масиви та позиції українських військових, зокрема, у районі КПВВ "Станиця Луганська". Крім того, минулої доби та після півночі було зафіксовано 18 обстрілів.

"Унаслідок ворожого обстрілу з автоматичних і протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів у напрямку позицій наших захисників поблизу села Новоолександрівка Попаснянського району, зазнав поранень український військовослужбовець", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у військових госпіталях на лікуванні перебуває 104 бійця АТО.