ua en ru

Через обстріли бойовиків частина жителів Луганського залишилась без світла

Через обстріли бойовиків частина жителів Луганського залишилась без світла Фото: Максим Праута (uacrisis.org)

Також пошкоджено щонайменше три будинки мирних жителів

На Донбасі бойовики здійснили 4 прицільні обстріл українських позицій на Луганському напрямку. Про це повідомив полковник Максим Праута, представник Міністерства оборони України з питань АТО, під час прес-брифінгу в кризовому українському медіа-центрі.

"За минулу добу в зоні АТО бойовики знизили свою активність. Загалом бойовики здійснили 4 прицільні обстріл українських позицій, все на Луганському напрямку", - повідомив Праута.

Повідомляється, що в районі Підлісного бойовики застосували артилерію калібру 152 мм, випустивши 10 снарядів. З 82-мм мінометів і великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по українських позиціях неподалік Кримського, випустивши 15 хв. В районі Лобачова та Станиці Луганської бойовики застосували стрілецька зброя і гранатомети.

Зазначено, що українські військові відкривали вогонь двічі з озброєння не забороненого мінськими домовленостями. В результаті бойових дій жоден український військовий не постраждав.

"За повідомленням штабу АТО, частину населеного пункту Луганське, що в Донецькій області, залишилася без світла в результаті обстрілу російських окупантів. Також пошкоджено щонайменше три будинки мирних жителів Луганської. На щастя, ніхто не постраждав", - зазначив представник Міноборони АТО.

Через обстріли бойовиків частина жителів Луганського залишилась без світлаФото: карта АТО (uacrisis.org)

Нагадаємо, російсько-окупаційні угруповання на Донбассе продовжують порушувати режим тиші, застосовуючи зброю, яка давно має бути відведеним від лінії зіткнення.