ua en ru

При обстрілі Щастя поранений боєць АТО, - Москаль

При обстрілі Щастя поранений боєць АТО, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

Поранений госпіталізований, загрози його життю немає

В результаті мінометного обстрілу бойовиками н. п. Щастя (Луганська обл.) 7 червня отримав поранення український військовий. Про це йдеться в повідомленні прес-служби глави Луганської військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

"Протягом минулої доби (7.06) бойові дії велися в декількох точках на лінії розмежування, яка проходить по Луганській області. Околиці Щастя біля мосту через Сіверський Донець, де дислокуються українські силовики, неодноразово обстрілювали з мінометів, автоматичних гранатометів і стрілецької зброї. Вогонь вівся з боку окупованого Веселої Гори. В результаті одного з обстрілів осколкові поранення від мінометної міни отримав український військовий. Поранений госпіталізований, загрози його життю немає", - сказано в повідомленні.

Крім того, як наголошується, в районі протитуберкульозного санаторію у Кримському з 16:00 і до півночі спалахували перестрілки з застосуванням великокаліберних кулеметів, гранатометів і мінометів. Також обстрілу з автоматичної зброї піддався "нульовий" блокпост при в'їзді в с. Батьківщина і опорні пункти на березі Сіверського Донця в Трехізбенці.

"У всіх випадках обійшлося без руйнування інфраструктури і житлового сектора, інформації про поранених і загиблих не надходило", - зазначили у Москаля.

Нагадаємо, як повідомлялося раніше, 7 червня бойовики обстріляли представників ОБСЄ і СЦКК в районі Щастя.