ua en ru

При обстрілі в районі Попасної згоріла АЗС, - МВС

При обстрілі в районі Попасної згоріла АЗС, - МВС Фото: обстріл Попасної, 19 червня 2015 р

Обстріл кваліфіковано як теракт

В результаті обстрілу з боку проросійських бойовиків в районі Попасної Луганської обл. на АЗС виникла пожежа, яка пошкодила дві заправні колонки. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУМВС України у Луганській обл.

"Вночі, 30 червня, бойовики з мінометів 122-мм калібру обстрілювали територію Попаснянського району. З двох годин ночі бойовики з боку Первомайська (знаходиться під контролем "ЛНР") обстрілювали з мінометів Попасну. В результаті обстрілу сталася пожежа на території АЗС на околиці Врубівки Попаснянського району. Вогнем було пошкоджено 2 мобільні автозаправних колонки, один металевий контейнер з 4 тоннами кам'яного вугілля. Пошкоджені два комбайни "John Deere" та "ГАЗ-52", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що пожежа була ліквідована о 05:23, факт обстрілу внесено до ЄРДР та кваліфікований по 1 ст. 258 КК України "Терористичний акт".

За даними голови Луганської ОДА Геннадія Москаля, Врубівка була обстріляна з "Градів". Снаряди потрапили на територію приватної ферми, внаслідок чого зруйновано ангари і три комбайна. У приміщеннях ферми виникла пожежа, загорання вдалося ліквідувати.

Повідомляється, що селище знеструмлене. За попередніми даними, жертв серед військових і цивільних немає.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики продовжують стягувати важке озброєння на передову.