ua en ru

Обстріл Троїцького кваліфікований як теракт

Обстріл Троїцького кваліфікований як теракт Фото: обстріл Троїцького (facebook.com/Vyacheslav.Abroskin)

Жінка, яка потрапила із сім'єю під обстріл окупантів, жива і перебуває у реанімації

Обстріл села Троїцького (Попаснянський район), внаслідок якого загинули двоє цивільних, поліція кваліфікує як теракт. Про це повідомляє департамент комунікації Національної поліції України.

За даними слідства, під час нічного обстрілу Троїцького 18 травня один зі снарядів влучив у приватний будинок по вулиці Кузнєчна, де мешкала родина - батько, матір та двоє синів.

"Внаслідок обстрілу загинули 13-річний хлопчик та його 39-річний батько. 36-річна матір та 18-річний син госпіталізовані до лікарні з мінно-вибуховими травмами та тяжкими осколковими пораненнями", - йдеться у повідомленні.

#ВАЖЛИВО Внаслідок нічного обстрілу на Луганщині та Донеччині загинуло двоє мирних мешканців. Ще двоє травмовані. Під...

Опубліковано МВС України 17 травня 2018 р.

Разом з тим, голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз повідомив, що жінка, яка потрапила із сім'єю під обстріл окупантів, жива і перебуває у реанімації.

"Станом на 10:30 ранку 36-річна жінка, яка постраждала внаслідок нічного обстрілу села Троїцьке, знаходиться у реанімації Лисичанської центральної міської лікарні імені Титова", - йдеться у повідомленні.

Станом на 10:30 36-річна жінка, яка постраждала внаслідок нічного обстрілу с.Троїцьке, знаходиться у реанімації...

Опубліковано Юрієм Гарбузом 18 травня 2018 р.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Генеральна прокуратура України передасть докази порушення міжнародного права при обстрілі Троїцького Луганської області в Міжнародний кримінальний суд.

Також раніше повідомлялося, що при обстрілі Троїцького загинули мирні жителі.