ua en ru

Обстріл з "Градів" поблизу Гнутового: опубліковано фото наслідків

Обстріл з "Градів" поблизу Гнутового: опубліковано фото наслідків Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/dubovoyslavyans)

Обстріл з "Градів" спровокував пожежу на полях поблизу Гнутового

Обстріл з реактивних систем залпового вогню "Град" поблизу Гнутового під Маріуполем Донецької області спровокував пожежу на полях. Крім того, прес-центр штабу АТО опублікував у Facebook наслідки обстрілу.

Повідомляється, що бойовики випустили в бік позицій сил АТО 20 реактивних снарядів, в результаті чого виникли пожежі на сільськогосподарських угіддях. Вогонь, який наближався до житлових будинків, загасили.

"Через годину ворог випустив 5 снарядів з "Граду" по опорним пунктам сил АТО біля населеного пункту Широкине. А близько 18:00 НЗФ ОРДО обстріляли позиції ЗС України поблизу селища Талаківка (здійснено 38 пострілів)", - додали в штабі.

За попередньою інформацією, втрат серед особового складу немає, інформація про наслідки обстрілів уточнюється.

НА ПРИМОРСЬКОМУ НАПРЯМКУ ВОРОГ ЗАСТОСУВАВ РСЗВ «ГРАД» Ігноруючи Мінські домовленості як щодо «шкільного перемир’я», так ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 3 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики на Донбасі вперше з початку осені застосували "Гради". Зазначимо, що за день у зоні АТО постраждали двоє українських військових.