ua en ru

Бойовики на Донбасі вперше з початку осені застосували "Гради", - штаб АТО

Бойовики на Донбасі вперше з початку осені застосували "Гради", - штаб АТО Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/dubovoyslavyans)

Бойовики з "Граду" обстріляли сили АТО на підступах до Гнутового

Бойовики на Донбасі вперше з початку осені застосували реактивну систему залпового вогню "Град" по позиціях сил антитерористичної операції на підступах до Гнутового на Маріупольському напрямку. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО Facebook.

"Сьогодні вперше з початку шкільного перемир'я проросійські найманці застосували реактивну систему залпового вогню "Град". О 16:00 ворог випустив 15 снарядів з "Граду" по опорним пунктам сил АТО на підступах до Гнутового", - йдеться в повідомленні.

#АТОподії Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 3 жовтня 2017 року Сьогоднішній день вкотре не приніс мир на зе...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 3 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що вранці бойовики обстріляли Авдіївку і Гнутове, поранені двоє українських військових. Крім того, в штабі АТО повідомили, що інформація про постраждалих серед цивільних під час вчорашнього обстрілу житлових масивів уточнюється. Всього за минулу добу проросійські бойовики 17 разів порушили перемир'я в зоні антитерористичної операції на Донбасі.