ua en ru

Обстановка в зоні АТО загострилася, - штаб

Обстановка в зоні АТО загострилася, - штаб Фото: українські війскові

За ніч було зафіксовано рекордну кількість порушень домовленостей мінських угод

Обстановка в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) на Донбасі загострилася. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

"За минулу добу, 26 липня, російсько-терористичні війська здійснили 86 обстрілу позицій сил АТО і мирних населених пунктів. Більше 50 з них сталося з 18 до 24 годин", - йдеться в повідомленні.

Так, вчора ввечері бойовики обстріляли Авдіївку, Миколаївку, Водяне, Майорське, Щастя.

"Сьогодні, 27 липня, з півночі до 6 ранку, зафіксовано рекордну кількість порушень всіх мінських домовленостей і угод з боку бойовиків. Крім цього, російські терористи нахабно і навмисно обстрілюють населені пункти, де ще живуть мирні люди", - відзначили в штабі.

Повідомляється, що терористи відкрили вогонь по Светлодарску, Щастя, Досвідченому, Водяному, Станиці Луганської, Майорскому, Первомайському, Миколаївці, Пісках і Старогнатовке.

Обстановка на сході України загострилася.Протягом минулої доби, 26 липня, російсько-терористичні війська здійснили 86 о...

Posted by Прес-центр АТО on 26 июля 2015 г.

Нагадаємо, в штабі антитерористичної операції (АТО) спростували інформацію, поширену ЗМІ, про відвід батальйонів "Азов" і "Айдар" зі своїх позицій.