ua en ru

У штабі АТО спростували інформацію про відведення батальйонів з позицій

У штабі АТО спростували інформацію про відведення батальйонів з позицій Фото: у штабі АТО спростували інформацію про відведення батальйонів з позицій

Батальйони "Азов" і "Айдар" не залишали своїх позицій

У штабі антитерористичної операції (АТО) спростували інформацію, розповсюджену ЗМІ, про відведення батальйонів "Азов" та "Айдар" зі своїх позицій. Відповідну заяву розміщено на сторінці прес-центру АТО у Facebook.

"Прес-центр штабу АТО уповноважений заявити: поширене деякими засобами масової інформації повідомлення щодо відведення підрозділів батальйону "Азов" з позицій поблизу Широкине та батальйону "Айдар" на Луганському напрямку, не відповідає дійсності. Недостовірна інформація поширюється деякими ЗМІ та сумнівними експертами з метою дискредитації сил АТО та роздмухування панічних настроїв у суспільстві", - йдеться у повідомленні.

СИЛИ АТО НЕ ЗАЛИШИЛИ ЖОДНОЇ ПОЗИЦІЇ!Прес-центр штабу АТО уповноважений заявити: поширене деякими засобами масової інфо...

Posted by Прес-центр АТО on 26 июля 2015 г.

Також наголошується, що наразі, з метою підвищення боєздатності, триває планова ротація зазначених батальйонів. У визначених районах в батальйонах відбудеться переозброєння, доукомплектування та бойове злагодження.

"На позиції батальйону "Азов" заступає на бойове чергування одна з найбоєздатніших військових частин морської піхоти. Передові позиції, які займав батальйон "Айдар" зайняли підрозділи механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Жодні підрозділи сил АТО не залишили своїх позицій та ніякої здачі населених пунктів не відбувається", - повідомляють у прес-центрі.

Про те що відведення військ не буде заявив на своїй сторінці в Facebook і глава ГУ МВС України в Донецькій області В'ячеслав Аброськін.

"Наказу про відхід з Широкино не надходило. Якщо навіть і надійде вказівка військовим, їм на зміну прийде міліція. Ми готові взяти під охорону демілітаризовану територію у разі надходження такого наказу", - повідомив Аброськін.

Сегодня к одной из воинских частей приходили патриоты. Искренние и настоящие, они просили украинских бойцов не покидать ...

Posted by Вячеслав Аброськин on 26 июля 2015 г.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за добу у зоні АТО поранено 3 військових, загиблих немає.