ua en ru

Громадська рада при НАЗК має намір провести перевірку інформації про зловживання в агентстві

Громадська рада при НАЗК має намір провести перевірку інформації про зловживання в агентстві Фото: НАЗК (з відкритих джерел)

Планується створити комісію, яка повинна провести перевірку оприлюдненої інформації

Громадська рада при Національному агентстві з питань запобігання корупції має намір провести перевірку інформації про зловживання в агентстві. Про це повідомляє громадська рада при НАЗК.

"У зв'язку з оприлюдненням 14 листопада 2017 керівником департаменту фінансового контролю та моніторингу способу життя НАЗК Ганною Соломатіної інформації про порушення в роботі агентства громадська рада при Національному агентстві з питань запобігання корупції заявляє, що оприлюднена інформація потребує негайного і детального розслідування", - йдеться в повідомленні

Наголошується, що члени ради неодноразово заявляли про проблеми у перевірках декларацій. Незважаючи на численні спроби змінити існуючий порядок перевірки декларацій керівництво НАЗК так і не вніс необхідні зміни.

Так, громадська рада планує створити комісію, яка повинна в найкоротші терміни провести перевірку оприлюдненої інформації.

"Ця комісія повинна провести публічне розслідування оприлюднених фактів і проінформувати в найкоротші терміни про результати своєї роботи товариство", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, сьогодні, 15 листопада, омитет Верховної Ради України з питань боротьби з корупцією почав засідання на тему зловживань у НАЗК.