ua en ru

Суспільне мовлення не буде займатися пропагандою або контрпропагандою, - Аласанія

Суспільне мовлення не буде займатися пропагандою або контрпропагандою, - Аласанія Фото: Зураб Алалсания

Зураб Аласанія заявив, що пропагандою і контрпропагандою має займатися держава

Голова правління НСТУ Зураб Аласанія заявив, що суспільне мовлення не буде займатися пропагандою або контрпропагандою. Про це він заявив в ефірі "5 каналу".

"Чому з нас хтось, щось має вимагати? Ми суспільний мовник, який не підкоряється нікому ... Пропаганда або контрпропаганда, комунізм або антикомунізм - це не наша справа. Україноцентризм? Це як сонце центризм в Сонячній системі - це і так зрозуміло, ми в Україні живемо. Ми будемо робити нормальний, об'єктивний продукт, пропагандою і контрпропагандою має займатися держава", - заявив Аласанія.

Нагадаємо, наглядова рада Національної громадської телерадіокомпанії обрав головою правління Громадського мовлення (ГМ) Зураба Аласанію.

Аласанія раніше, 25 березня 2014 року, був призначений генеральним директором Національної телекомпанії України. Його кандидатуру запропонували Кабміну представники медіаспільноти. Тоді він заявив, що кінцевою метою реформування Першого національного бачить "роздержавлення" і створення на його базі суспільного мовлення.