ua en ru

ОБСЄ заявила про обстріл своїх спостерігачів у ході моніторингу позицій сил АТО

ОБСЄ заявила про обстріл своїх спостерігачів у ході моніторингу позицій сил АТО Фото: спостерігачі ОБСЄ

В результаті інциденту ніхто не постраждав

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ на Донбасі заявила про обстріл своїх спостерігачів у ході моніторингу позицій сил АТО в Луганській області. Про це йдеться в повідомленні місії ОБСЄ в Facebook.

"20 серпня о 16:44 під час управління СММ безпілотним літальним апаратом в Новоолександрівці (65 км на захід від Луганська) група почула не менше п'яти пострілів зі стрілецької зброї (можливо, АК) з лісистої місцевості, приблизно в 50 м на захід. Почувши постріли, чотири оператора БПЛА, які стояли між двома автомобілями місії, відразу лягли на землю і повернулися до авто, перш ніж покинути зону", - йдеться в повідомленні.


Також повідомляється, що в результаті інциденту ніхто не постраждав.

"БПЛА літав над найближчою відомою позицією українських Збройних сил, що знаходиться приблизно в 900 метрах на захід від позиції СММ. Найближча відома позиція ЛНР знаходиться приблизно 1-1,5 км на схід від позиції СММ. СММ-патруль був розташований на високому місці і його було добре видно", - додали в місії ОБСЄ.

Spot report: #OSCE SMM comes under small-arms fire in Novooleksandrivka On 20 August at 16:44, as the SMM was landing...

Опубліковано OSCE SMM - Special Monitoring Mission to Ukraine 21 серпня 2016 р.

Нагадаємо, ОБСЄ констатує зниження кількості обстрілів на Донбасі.